Брошури, флаери и дипляни | Ню Уей Варна

Брошури от Ню Уей Адвъртайзинг ВарнаОсновната разлика между флаерите и брошурите е размера, съответно количеството информация, било то тексова или имиджова която може да бъде поместена. Вариантите са безброй! Видове хартия, лаково покритие – гланц или мат, ламиниране, нестандартна форма, сгъване и т.н. В брошурите на рекламна агенция Ню Уей Варна могат да се слагат и допълващи подаръци – дискове, флаш памети, дебитни и кредитни карти, карти за отстъпки.

Нашата цел при изготвянето на брошури и флаери е да вложим желаното от клиента послание, чрез оригинални текстове и подходящ дизайн. Работим за клиенти в ЕС, в частност Англия и Германия – те ползват нашият креатив, дизайна който им предлагаме, тъй като цените ни са изключително конкурентни.

Етапите на изботка са няколко. Обсъждане на желаното от клиента, изготвяне на дизайнерски проект и печатното изпълнение. Ние от рекламна агенция Ню Уей Адвъртайзинг Варна понякога стигаме и до няколко варианта на дизайн на поръчаното изделие, за да може клиентът да остане доволен от качественото обслужване и адекватната на нуждите реакция.

За да видите изработени от нас брошури, флаери и дипляни кликнете тук.

Част от нашите клиенти са: Черноморска технологична компания АД, Хотел Елена, Remax Formula, Арт Клуб Арлекин Варна, LG, ВСУ Черноризец Храбър и др.

За да получите повече информация и за сувенирите предлагани от Ню Уей Адвъртайзинг Варна – кликнете тук.