Сувенири за подаръци от Ню Уей Варна

Сувенири от Ню Уей Адвъртайзинг Варна

Рекламна агенция Ню Уей Авъртайзинг Варна предлага няколко групи сувенири в зависимост от бюджета – масов клас сувенири с бюджет до 4 лева, среден клас сувенири с бюджет до 20 лева и VIP класове сувенири с бюджет над 20 лева.

VIP сувенирите които предлагаме, са подходящи за Ваши бизнес партньори – това биха могли да бъдат луксозни подаръци, или подаръци измислени специално за клиента. Когато ни кажете целевата група на която желаете да направите подарък – работници, служители, външни хора, клиенти от чужбина – ние можем да направим най-добрият избор на артикул или да предложим нестандартно решение.

Хората ни търсят, защото освен масовите сувенири предлагани във всички рекламни агенции, в нашата рекламна агенция предлагаме и нещо по-нестандартно. Залагаме на оригиналността и качеството на продуктите.

Няколко примера за това са:

Във връзка с тържество по случай Нова година, организирано в чест на дипломиращите се студенти във Варненски Свободен Университет, предложихме сувенири мечета облечени в тоги с бранд върху тях. Мечетата държаха дипломи – символ на успешно завършващите студенти.

По проект на община Варна за деца в неравностойно положение, като допълващ артикул предложихме ключодържатели с формата на деца, на които с панделки са превързани ръчичките и краченцата.

Пристанище Варна организират за служителите си всяко лято спортен празник, за който ние осигуряваме фланелки, шапки, свирки, балони и други забавни и интересни артикули. Внасяме нестандартни сувенири и ги брандираме с логото на Пристанище Варна.

Нестандартните сувенири предназначени за подаръци създават в хората приятното усещане, че някой помислил специално за тях. Един добре изпипан оригинален сувенир за подарък може да предизвика много усмивки във вашите приятели, гости, служители или клиенти.

Сувенирната реклама може да бъде нещо изключително интересно, ако се прави от хора с въображение. Цената и високият бюджет, не винаги са най-важното, за да е забележима Вашата реклама. Ние ще се съобразим с дадените ни възможности, за да ви предложим най-доброто според тях, но вложената идея и мисъл са в основата на оригиналната реклама.

В следващата статия ще научите малко повече информация за брошурите, дипляните и флаерите разработвани от Ню Уей Адвъртайзинг Варна.